maanantai 19. syyskuuta 2011

Turkki 2011

Kävin katsastamassa Turkin Analyan heinäkuussa. Lähettiin pakoon Suomen kuumuutta vielä kuumempaan. Päivälämpötilat nous parhaimmillaan yli 35 asteen. Turkki on kunnon rantalomailijan paratiisi, joka haluu kuumuutta.


Matkaan lähettiin Helsinki-Vantaalta b757 koneella. Meijät vietiin bussilla ulkoplatalle, joten sai otettuu hyvät ulkokuvat koneesta.


Aurinko laski kivasti jossain Mustanmeren yllä. Tuli kiva fade-kuva, plus kaiken lisäks oltiin paikoilla mistä sai siiven ja wingletit messiin,


Meijän hotelilla oli kiva uima-allas. Vesi oli törkeen lämmintä. Kävin koklaa mäenki pari kertaa, kovin usein se ei auki ollukkaan.

Rannalla käytiin muutaman kerran--->

Rannan hiekka oli niin kuumaa ettei siinä voinu seistä yhtään. Yks meijän matkalainen polttikin jalat ihan oikeesti tossa hiekassa. Merivesi oli kuumempaa kuin hotellin altaan vesi, ihan hullua.

Käytiin paluumatkalla oluella. Siellä oli paikallista Efesia. Mä tykkäsin, jotkut kaverit haukku sen Suomessa pystyyn.Käytiin yhtenä päivänä Alanyan kuuluisammalla turistikohteella, linnoituksilla. Yritettiin mennä vähän ennen auringonlaskua. Sai taas kivoja kuvia. Linnat oli aika korkeella ja sieltä oli jyrkkä rinne suoraan mereen.
Rannoilla oli iltasin tosi paljon kuvaajia, jotka otti turisteista kuvia ja niitä sai ostaa itelleen johonki hintaan. Meillä oliki oma kamera messissä. Tykkäsin tosi paljon kuvata tommosessa valossa, sai tosi erilaisia kuvia.


Vikana iltana käytiin normaaliin tapaan syömässä ulkona. Syötiin joku suositeltu lihapata, se tarjoiltiin hienosti pöytään.
Seuraavana päivänä lähettiinki sitten kotiin päin illalla. Ensin piti matkustaa parin tunnin matka Antalyan lentokentälle, koska Analyassa ei ole omaa kenttää. Saavuttiin yöllä kahden aikaan kotiin.

2 kommenttia:

  1. Uuh joku kuuma miekkonen tossa yhessä kuvassa ;) Hyvä Juuso!

    VastaaPoista
  2. Heeii vähä kiva et perustit blogin! :) Täst tulee iha mieleen se sun mantsa kakkosen esitelmä mihin kaikki rakastu... :D

    t. Elina E

    VastaaPoista